Antal Besökare: 267205

//galleri.heddychlon.se/#!album-21Vår stamtik Enya kommer från Pelydryns och är en glad och pigg tik född 2005. Hon älskar att springa i skog o mark och att bada. Hon bor numera hos fam Kjörk och har ett underbart pensionärsliv.

Astrid var Enyas dotter född 2008 och var vår första valp A-kullen. Som sin mamma gillade även hon agility och viltspår.
Hon fick somna in 1 sept 2017 pga sjukdom. Hon lämnade två härliga kullar efter sig.
Vi saknar henne så mycket.

Ärtan eller som hon heter Welford´s Duchess Of Heddychlon har flyttat till familjen Daud där hon blir sällskapsdam vilket passar henne precis.

Clara är Astrids dotter. Född i juli 2010. Hon kan också titulera sig utställningschampion. Hon har haft tre kullar. Hon har A-höfter och ögon ua.

Greta är Ärtans dotter och är en pigg och positiv tjej.
Viltspår o agility är hennes grej. Har klarat anlagsprovet med bravur.
Hon kan också titulera sig svensk utställningschampion.
2015 ställdes hon ut på Cruft i England. Ingen placering men vi var nöjda ändå. Hon har B-höfter och ögon ua. Greta har nu haft sin första kull. Någon mer kull blir det eventuellt 2018.

Hjalmar är Ärtans son från hennes andra kull 2013.
Han är som sin syster Greta pigg och tycker det mesta är roligt. Även han mycket duktig i viltspåret och har klarat anlagsprovet. Han har A-höfter och ögon ua.Har haft en kull med Clara. M-kullen. Hjalmar bor numera hos familjen Jufors i Billdal som foderhund.

KullaGulla är Claras dotter i kullen med Josh. Hon har allt framör sig. Hon är en allroundhund. Agility, viltspår och nosework ja det mesta går bra med henne. Familjens clown.

Love bor hos familjen Spånberg i Falköping. Han är Ärtans son i kullen med Collin.

Mossi eller Elsa som hon kallas är Claras och Hjalmars dotter. Bor hos familjen Perssons.


Pelle Pelydryn fick somna in aug 2011. Han blev 10,5 år. Han är saknad.


Welshen har kommit till oss för att stanna.


© 2007 Heddychlon.se - Design & Utveckling MARKEV HB